DUGOROČNI NAJAM VOZILA - AVIS MAXI RENT

Šta je AVIS MaxiRent?

MaxiRent je usluga dugoročnog najma na period duži od 12 mjeseci. Umjesto kupovine na lizing, Avis vam nudi mogućnost da po odličnim uslovima dođete do novog, po vašim specifikacijama naručenog vozila ili vozila iz postojeće flote. MaxiRent, kao jednostavno i ekonomično rješenje, predstavlja pravu priliku da uživate o onome što većini danas nedostaje – slobodno vrijeme.

FLEX je identična usluga za najmove ne kraće od 30 dana i ne duže od godinu dana.

Kome je namjenjen?

Ova pogodnost je prije svega namijenjena firmama i pojedincima koji žele mobilnost, planiranje troška, uštedu u vremenu i vrhunsku uslugu. AvisMaxiRent usluga, nudi posebno skrojenu ponudu u skladu sa klijentovim specifičnim potrebama.

Naše usluge su bile atraktivne i firmama koje se bave vremenski ograničenim projektima, kao i start up kompanijima, odnosno pojedincima koji ne ispunjavaju standardne uslove za lizing ili kreditne aranžmane.

Prednosti

Ukoliko se odlučite za AVIS Maxi Rent uslugu, nećete imati dodatno opterećenje u Kreditnom birou. Rate su fiksne i nema nepredviđenih troškova ukoliko se pridržavate ugovornih odredbi. Na raspolaganju vam stoji veliki izbor modela automobila.

Pogodnosti

U sklopu Maxi Rent programa, kompanija Avis preuzima brigu o vozilu, što uključuje ali nije ogranično na:

Finansiranje vozila

Redovni i vanredni servis

Registraciju

Kasko osiguranje

Zamjenu guma

Upravljanje štetom

Zamjensko vozilo i dolazak na vašu adresu (u slučaju servisa ili popravke)

Ukratko - brinemo o svemu što je vezano za vozilo, a Vaše je da se posvetite sopstvenim potrebama.

Zašto MaxiRent?

Zbog odličnih uslova i umanjenog rizika, MaxiRent predstavlja budućnost korištenja vozila. Smatramo da će u narednom periodu doći do ekspanzije ovakvih vidova najma, jer su korisnici sve otvoreniji ka ideji o mobilnosti po potrebi, umesto dugoročnog vezivanja za jedno vozilo.

Uživajte u prednostima Avis Premium usluge!

Pozovite naše odjeljenje za MaxiRent program dugoročnog najma vozila ili popunite kontakt formu na sajtu i zakažite sastanak.

Očekujemo vas.